Är e- cigg farligt eller ej?

Otaliga antar att e–cigaretterna är lika skadliga, om icke ändå värre, än standard tobakscigaretter. Men det är inkorrekt. Det går inte att jämföra cigaretter med tjära och väldigt skadliga gifter med e-ciggen. Huruvida e cigg är skadligt är således ej adekvat om du jämföra med vanliga cigg.

e

Nu är det förstås så att det kan finnas e-cigg hälsorisker och det särskilt om du använder dig av en variant som inte är godkänd i Sverige. Införskaffa alltid e cigg som saknar nikotin, de andra varianterna kan vara minst lika farliga som standard cigg.

Det är el-juicen som är skillnaden mellan e cigaretter som saknar nikotin och de med.

Med andra ord är det stor differens på el cigg utan nikotin och de med. I Sverige så kan man enbart införskaffa den variant som är utan och då behöver vi inte oroa dig för e cigg biverkningar som att bli beroende. Man kommer att handskas med elektronik som man håller nära ansiktet.

Om vi beställer el cigaretter från andra länder och icke noga undersöker märke samt bakgrund så finns det risk för att vi får en typ som kan vara problematisk. För att förhindra fel med batterier som exploderar och liknande så är det alltså bäst att handla svenskt. E–cigaretter som saknar det beroendeframkallande nikotinet har ingen åldersgräns, men den ska likväl inte brukas av ungar. billig ejuice

Om ni vill slippa bli beroende ska ni röka el-cigaretter som saknar nikotin. För den som icke blossar är den typen bäst. Om du önskar sluta röka tobak kan man ju alltid fastna för nikotinet. Vill du sluta röka tobak kan man lika väl bruka de nikotinfria varianterna.

Under vilka omständigheter är el cigarett farligt?

Om vi aldrig blossat tidigare finns ju faran att vi utvecklar ett beroende om el-ciggen hava nikotin. För den som inte någonsin kommit i kontakt med nikotin är det e cigarett SOM ÄR skadligt. Men se upp, de kan göra dej beroende av standard cigg.

Det skadliga med standard cigg?

Du kan icke tala om att el cigarett ÄR farligt utan att oxå ta upp standard rökning. Det är stor skillnad. Om man nu ska starta med så skall vi starta med e-cigaretterna. Ett flertal ungdomar blossar el cigg som saknar nikotin nuförtiden.