Det stora aktierapportraset stod emellertid Betsson för, efter en nedslående liten intäktstillväxt.

11 procent mot ett SME-konsensus om nära nog 15 procent. Sportboksmarginalen minskadse från 7,6 till 7,1 procent, och aktien var ned 7 %.

Dessa Betssonrapporter regnar tätt. Det är ej speciellt konstigt så såsom Spelbolaget betsson beter sig. Betssongruppen gör intet som omedelbar gagnar en kursuppgång.

I nederländerna är man i tvist med spelmyndigheten, som man till på köpet uttalar sig om att deras åsikt saknar betydelse. Detta kommer att slå tillbaka.

Man har ännu inte gjort upp med det svenska företaget som byggde Betsson omsättning mot provision. Genom juridiska trix har man stuckit från en räkning på 15 miljoner.

Inte nog med att det är totalt oetiskt att handlägga sin välgörare på detta vis, det sänder ut signaler att betssongruppen kan vara totalt lömsk.

Lotteriinspektionen har Spelbolaget betsson lyckats tysta efter att de lurat en spelmissbrukare att i princip satsa dän sitt liv. Fast även detta har haft voluminös publicitet och lever kvar på forum som flashback.

Även i duggar varningarna tätt på webben – för alla Betssons bolag. För deras TOS är så fyllda med juridiska trix att de kan konfiskera spelarens vinst och behålla den.

Inte gjorde det saken bättre att man i Betssongruppens spelbolag vägrade betala ut ut vinsterna på fotboll när för många vann på samma gång. Man hänvisade till det finstilta samt tog vinsterna.

Många tidningar tog opp det här då det vart så många såsom förlorade så mycket. Forumen exploderade av lurade betssonkunder.

Detta blott fortsatte, Betssongruppen bränner sitt föltroende hos dem som lirar. Rådet för Betssongruppen aktier är: Sälj ut och köp aldrig mer.