Betsson, ifrån börsraket till blankningskomet på 2 år i en tillväxtmarknad

Betssongruppen har på 2 år gått ifrån att vara börsens raket till 30 % minskning i börskursen.

Sälj, avyttra, dumpa är vårt råd idag som fordom. Beronde på att nedgången befinns vara totalt självförvållad och Betsson fortsätter efter samma gångstig.

För drygt Två år sedan lurade Betsson det svenska reklamföretag som byggt deras expansion, gällande 15 miljoner kronor.
Totalt legalt igenom sina nuförtiden välkända “avtalsvillkor”. Bolaget stod rättslöst, polisen kunde ingenting göra.

På samma gång blev man så utav med den marknadsföring som hela tiden ökade omsättningen. Omsättningen började dala rätt så omgående och Reklambolaget visade opp Betssongruppens byk på internet.

Samma form av avtal nyttjas av Betsson i alla spelbolag, mot sina spelkunder. Dessa ensidiga villkor är rena slavkontrakten samt har missbrukats av Betssonbolagen många gånger.

Då Sverige slog Italien i kvalet använde Spelbolaget betsson det finstilta och beslagtog vinsterna för samtliga spelare som spelat på rätt resultat.
Men denna gången kom det på löpsedlarna och många tappade förtroendet för Betssonbolaget.

Inte blev det trevligare när TV4 visade hur Spelbolaget betsson systematiskt arbetar för att få spelare att fastna i den vidriga och obotliga sjukdomen spelmissbruk.

På ultimata Television-tid visades hurdan Spelbolaget betsson fick en spelmissbrukare att fortsätta spela.

Nätet är proppfyllt av varningslistor mot Betssongruppens samtliga företag.

Listan befinns vara lång, alltsammans kännetecknas av att annars kriminella handlingar via juridiska finurligheter blir legala.

Betssongruppen är ett företag med kontor i Stockholm vilka driver spelverksamhet inom Sverige, vilket är förbjudet. Genom att inregistrera sig på Malta är det lagligt.

Försåvitt en privatperson grovt bedragit Betssongruppens reklambolag om 15 miljoner kronor skulle det bliva möjligtvis 6 års fängelse. Nu kunde varken det drabbade företagets advokat eller åklagare samt lagen väktare göra något.

Det ser mer ut som att själva affärsiden är att just bruka juridiska finesser mot leverantörer och spelkunder.

I slutänden lever ett spelbolag på att sälja drömmen om vinst samt casinot drömmen om storvinsten såsom ändrar hela livet till sus och dus i ekonomiskt oberoende.

Då kan man inte hålla på att lura svenska bolag och beslagta spelarnas vinster genom suspekta, men tillfullo legal, finstilt avtalstext. Förtroendet minskar och sjunker.

Någon förändring av detta förhållande lär ej ske, det ser ut att utgöra Betssongruppens system. Så etiska placerare har börjat lämna Betsson.

På samma period har LeoVegas fördubblat sitt värde samt spelbranchen i övrigt har varit en tillväxtmarknad, närmast omöjlig att göra fiasko på.

Ta reda på mera uti affärsvärlden HÄR